plakslipper info

Oops! Sorry!!


This site doesn't support Internet Explorer. Please use a modern browser like Chrome, Firefox or Edge.

vrijheidsdressuur

Over Ons.... Na een lange zoektocht naar geschikte en passende hoefbescherming voor mijn paard ben ik fan geworden van Plakslippers. Naast Plakslippers maak ik ook gebruik van hoefschoenen. Maarrr... het liefst heb ik mijn paard natuurlijk op z'n blote voeten, barefoot.

Ik heb de Plakslippers leren kennen als DIY pakket. Zo van hier zijn de spullen, foldertje erbij en succes! Hier was ik waarschijnlijk niet aan begonnen als ik niet al jaren zelf hoeven bekapte en het gereedschap al in huis had. Ik was zo blij met deze vorm van hoefbescherming dat ik het voor iedereen toegankelijk wil maken.Van af mijn 6e levensjaar trotse paardeneigenaar. Mijn huidige paard zelfstandig opgeleid in de wedstrijdsport t/m Z naast onze favoriete bezigheid buitenritten. Na het behalen van de klasse Z heb ik het roer om gegooid en ben ik mijn paard meer vrijheid gaan geven. Zo kregen we meer connectie door het gebruik van een bareback pad. Later ging het bit definitief de deur uit, De laatste jaren houden we ons alleen bezig met de leuke dingen. Lekker de natuur in, Snack wandelingen, grondwerk, vrijheidsdressuur hersenwerk, liberty work. 

Omdat we altijd al het liefst buiten waren zijn de hoeven altijd een aandachtspunt geweest. Zeker wanneer de enige mogelijkheid tot bewegen verharde weg is. 

Gelijmde hoefbescherming is voor ons de beste oplossing omdat ondanks passende hoefschoenen er vaak (schuur)wondjes ontstaan. Schade aan de hoef door nagelgaten wil ik niet voor mijn paard.

Om het voor iedereen toegankelijk te maken om Plakslippers te plaatsen, heb ik de Plakslippers op maat in het leven geroepen. Het plaatsen van de plakslippers is net zo eenvoudig als een hoofdstel om doen.

Het is ook mogelijk om een DIY pakket aan te schaffen 

---

Te vinden op:

Bedankt voor het lezen, heb je vragen of wil  je graag persoonlijk advies?

Neem dan contact met mij op! 


Liefs Lisa